oluja95 objavljeno: 5. siječanj 2012. Dijeli objavljeno: 5. siječanj 2012. pozdrav svima molim vas za pomoć u savjetima što da napravim. nisam se odazvao na poziv komisije za procjenu radne sposobnosti,jednostavno nisam uspio otići iskrslo je nešto neočekivano i nisam izašao,i onda naravno nakon par dana došlo mi je depeša da sam odbijen,što bi to u konačnici tribalo značiti oće li me on opet pozvati,ili bi se triba žaliti Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 6. siječanj 2012. Dijeli odgovoreno: 6. siječanj 2012. Komisija kod kojeg tijela i kakva depeša? Pojasni malo. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 6. siječanj 2012. Dijeli odgovoreno: 6. siječanj 2012. Trebalo bi pisati u pozivu kakve će posljedice snositi ako ne opravda nedolazak na procjenu radne sposobnosti. Odmah pojuriti u mirovinsko sa pozivom pa će ti tamo objasniti što trebaš dalje (potraži tetke na šalteru, a najbolje kod pravnika u HZMO-u). Na što ćeš se žaliti? Vjerojatno opet moraš obnoviti-ponoviti zahtjev za procjenu radne sposobnosti i naravno čekati 2-3 mjeseca ili koliko već?! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
oluja95 odgovoreno: 8. siječanj 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 8. siječanj 2012. pozdarav ja sam na bolovanju već duže vrime i naravno podnio sam zahtjevodnosno podnio je zahtjev moj doktor opće prakse za procjenu radne sposobnosti u HZMO,dakle prikupljam dokumentaciju za mirovinu, i oni su me uredno pozvali na vještačenje na koje se ja nisam odazvao i onda su mi nakon par dana poslali obavjest u kojem piše da sam uredno pozvan a da se nisam odazvao na komisiju,te se zahtjev odbija po nekom članku,pa sad neznam oće li me opet pozvati ili što da radim? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
oluja95 odgovoreno: 8. siječanj 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 8. siječanj 2012. pozdrav mislite da je moguće da sad moram čekati 6 mjeseci da bi imao pravo podniti zahtjev za ponovno vještačenje? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.