ninoo999 objavljeno: 8. siječanj 2012. Dijeli objavljeno: 8. siječanj 2012. Radim kao spasioc iz vode na bazenima ,gdje je došlo do manjeg incidenta kad je gost bazena na mene vikao i prijetio mi .Pozivam ovlaštenu zaštitarsku firmu koja obavještava policiju .Policaj uzima izjave sve nas alkotestira i podiže optužni prekršajni prijedlog i protiv mene i protiv gosta za remečenje javnog reda i mira uz obrazloženje da sam poriječima gosta vikao na njega?Pitanje glasi jesam li ja kao zaposlenik na mjestu spasilaca iz vode službena osoba ili ne i šta veli zakon o tome?, Napominjem da po zakonu o zatvorenim kupalištima i kupališnom redu sam dužan udaljiti osobe koje isti krše. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 8. siječanj 2012. Dijeli odgovoreno: 8. siječanj 2012. Policija uvijek u takvim slučajevima podnosi optužne prijedloge protiv svih sudionika takve vrste nesporazuma, tako da budeš imao prilike svoju stranu priče iznjeti pred prekršajnim sudom koji će bez sumnje sve ovo što si naveo uzeti u obzir prilikom donošenja odluke, a što ne bih htio prejudicirati ovdje. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.