cuta objavljeno: 12. siječanj 2012. Dijeli objavljeno: 12. siječanj 2012. u registru branitelja onom koji je dostupan postoji evidencija oružane straže ili nešto slično.zanima me što mislite o toj temi jer iz meni znanog iskustva tu se krije mnogo nepravilnosti.poslije par objava ću navesti svoj primjer. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Stubi odgovoreno: 12. siječanj 2012. Dijeli odgovoreno: 12. siječanj 2012. to mi je prva informacija da to postoji znam da su nekima priznali te straže ali nisam upoznat da to postoji u registru branitelja Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
svemirac odgovoreno: 12. siječanj 2012. Dijeli odgovoreno: 12. siječanj 2012. tu je svega bilo jer se popisu nisu svugdje temeljito obrađivali,tak da je nekom priznato a nekome nije. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.