ivanfer1989 objavljeno: 14. siječanj 2012. Dijeli objavljeno: 14. siječanj 2012. Nocas oko 1.40 ujutro vracao sam se kuci i zaustavila me policija. Napuhao sam 0.99 nakon sta su maknuli 0.1. Oduzeli su mi vozacku na 8 dana te nakon 8 dana mogu doci po nju, nadalje rekli su da ce mi doci doma kazna. Zanime me dal ce ta kazna biti novcana ili ce u njoj biti isto da mi vozacka ne vrijedi na odredjeni broj dana ? Unaprijed hvala na konstruktivnim odgovorima. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 14. siječanj 2012. Dijeli odgovoreno: 14. siječanj 2012. Nakon 8 dana preuzmite vozačku dozvolu i nastavite upravljati do pravomoćnosti presude. Doći će kazna od 1.000 do 3.000 kuna i zaštitna mjera zabrane upravljanja od 1 do 12 mjeseci, sve ovisno o vašoj prekršajnoj kažnjavanosti. Redovno primajte poštu. Po zaprimanju prekršajnog naloga pišite prigovor u kojem možete priznati ili poricati prekršaj. Ako će te ga priznati, a u zadnje 3 godine nemate istih ili istovrsnih kazni, najvjerovatnija kazna je 1.000 kuna bez zabrane upravljanja, a ako jeste kažnjavani ili namjeravate poricati prekršaj, stvar je sasvim drugačija. Evo link jučerašnje rasprave po istoj stvari: http://www.legalis.hr/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=503354571&forum=29 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ivanfer1989 odgovoreno: 14. siječanj 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 14. siječanj 2012. Hmm, hvala na odgovoru, prije sam jedino kaznjen zbog prebrze voznje gdje sam dobio jedan kazneni bod, nikad nisam vozio u pijanom stanju, ovo mi je drugi puta da pusem i prvi puta kad sam puhao napuhao sam 0.0 eto ovo jucer nije bio takav slucaj, znaci da postoji mogucnost da ne dobijem zabranu upravljanja ? Tj dali se prebrza voznja smatra kao istovrsna kazna ? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 14. siječanj 2012. Dijeli odgovoreno: 14. siječanj 2012. To ovisi o sucu, ali mislim da ne bi trebalo utjecati na izricanje zaštitne mjere. Da ste tu kaznu od 1.000 kuna odmah platili policajcu na mjestu prekršaja danas sud ne bi ni znao za to, jer se novčane kazne odmah plaćene na mjestu prekršaja uopće i ne ulaze u prekršajne evidencije. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ivanfer1989 odgovoreno: 15. siječanj 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 15. siječanj 2012. Stvar je u tome da ja nisam dobio nikakvu kaznu, vozacka mi je oduzeta na 8 dana, i rekli su da dodjem po nju za navedeno vrijeme. Prekrsajni nalog nije pisan predamnom, htio sam platiti sve na licu mjesta, policajci su rekli da trebam cekati doma postu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 15. siječanj 2012. Dijeli odgovoreno: 15. siječanj 2012. Još jednom pročitajte pažljivo što je do sada napisano i koji odgovori glase na koja pitanja. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.