mminiem objavljeno: 14. siječanj 2012. Dijeli objavljeno: 14. siječanj 2012. Kako sam i sama svih ovih dana tražila iskustva po forumima sa dsi, evo da se pohvalim - i ja sam danas položila dsi. Ispitivači su stvarnoj super, pomognu ako zapnete, ali osnovna stvar, mora se učiti. Držim fige svim budućim kandidatima i želim svima da ispit prođe kao što je prošao i kod mene. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tomilica odgovoreno: 16. siječanj 2012. Dijeli odgovoreno: 16. siječanj 2012. čestitam!!! Zar rok nije samo 28.01.....nisam znala da je bio i 14.01. napiši što si po struci i što si imala za posebni dio? Hvala ti! Ako mi možeš proslijediti skriptu dsi opći dio ako si imala za VSS na ivana.tmsvc@gmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
igorhenc odgovoreno: 16. siječanj 2012. Dijeli odgovoreno: 16. siječanj 2012. bravo, čestitam na prolazu. molim te jel bi mogla i meni prosljediti skriptu za opći dio po kojoj si učila, ako si isto VSS. na email igorhenc@net.hr zahvaljujem unaprijed... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Misss odgovoreno: 16. siječanj 2012. Dijeli odgovoreno: 16. siječanj 2012. Čestitam ti!!! Mene to tek čeka... Kada si ti poslala prijavu za ispit? Jer ja sam ju poslala 23.12. i još nisam dobila nikakvo rješenje,,, Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Misss odgovoreno: 16. siječanj 2012. Dijeli odgovoreno: 16. siječanj 2012. I ako možeš otprilike napisat pitanja koja su ti bila, hvala... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mminiem odgovoreno: 16. siječanj 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 16. siječanj 2012. Pitanja iz Ustava - što je Ustav, biračko pravo, obilježja RH, a sistem je taj, ispitivačica postavi pitanje i odmah odgovor, nema mudrolije i filozofiranja. ZUP ZUS i uredsko: pečat, prijamni štambilj, dijelovi rješenja, načela nabrojiti i jedno objasniti, kada se pokreće upravni spor, kako i kada. JLRS i službeničko - pretpostavke i uvjeti za prijem u državnu službu, a ostala sam pitanja zaboravila (užasna me frka bila uhvatila i eto sad više ne znam što su me tamo pitali) EU - institucije, sve o parlamentu, ulazak RH u EU, nastanak EU, referendum. Poslala sam pred kraj studenoga zahtjev, a odgovor sam dobila u roku od 8 dana, da će ispit biti 14.1. Mora se učiti, ja sam počela čitati od dana kad sam poslala zahtjev, a onda moraš dobro zagrijati stolicu. A učila sam iz onih pitanja koji su bili objavljeni na web stranici Min uprave, samo sam izmijenila dijelove gdje se zakon mijenjao (ali to sam ručno radila, tako da nemam gotovu skriptu). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Misss odgovoreno: 17. siječanj 2012. Dijeli odgovoreno: 17. siječanj 2012. Za 8 dana su ti odgovorili? Ja sam poslala 23.12. i još nisam dobila nikakav odgovor... ( Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mminiem odgovoreno: 17. siječanj 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 17. siječanj 2012. odgovorili su na moj zahtjev u roku od 8 dana Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
chingra odgovoreno: 17. siječanj 2012. Dijeli odgovoreno: 17. siječanj 2012. Ja isto učim na način kao i ti... i sad sam stala na službeničkom i eu daj mi molim te reci iz čega si učila eu? i koja su se pitanja mjenjala u službeničkom sa min.uprave? I što su te pitali iz sustava? Pitanja iz Ustava - što je Ustav, biračko pravo, obilježja RH, a sistem je taj, ispitivačica postavi pitanje i odmah odgovor, nema mudrolije i filozofiranja. ZUP ZUS i uredsko: pečat, prijamni štambilj, dijelovi rješenja, načela nabrojiti i jedno objasniti, kada se pokreće upravni spor, kako i kada. JLRS i službeničko - pretpostavke i uvjeti za prijem u državnu službu, a ostala sam pitanja zaboravila (užasna me frka bila uhvatila i eto sad više ne znam što su me tamo pitali) EU - institucije, sve o parlamentu, ulazak RH u EU, nastanak EU, referendum. Poslala sam pred kraj studenoga zahtjev, a odgovor sam dobila u roku od 8 dana, da će ispit biti 14.1. Mora se učiti, ja sam počela čitati od dana kad sam poslala zahtjev, a onda moraš dobro zagrijati stolicu. A učila sam iz onih pitanja koji su bili objavljeni na web stranici Min uprave, samo sam izmijenila dijelove gdje se zakon mijenjao (ali to sam ručno radila, tako da nemam gotovu skriptu). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ivana21 odgovoreno: 19. siječanj 2012. Dijeli odgovoreno: 19. siječanj 2012. Ima koja dobra duša da mi pošalje novi ZUS?? ivanaf2009@windowslive.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
jajaaj odgovoreno: 20. siječanj 2012. Dijeli odgovoreno: 20. siječanj 2012. Dali bi i meni mogli proslijediti dsi skriptu za opći dio VSS na pucajw2@yahoo.com , unaprijed velika hvala!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
pravnica0 odgovoreno: 21. siječanj 2012. Dijeli odgovoreno: 21. siječanj 2012. Imam skriptu koja je vjerojatno iz 2009. za dsi za vss, opći dio. Čujem da ima ta i najnovija tj. dorađena skripta. Ako ju ima netko, pliz pošaljite na pravnica0@gmail.com.Hvala!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.