Jump to content

upis stana u zemljišne knjige

gianna

Preporučene objave

Naime upisala bih stan koji mi je otac darovao za života u ZK , uzela sam i odvjetnika, kojem sam unaprijed platila 1500 kn, pribavila dokumentaciju, znaci darovni ugovor i ostale ugovore, on je ispunio sve to i predao, medjutim nastaju problemi:otac je na dva ugovora napisao 2 razlicita mjesta prebivališta, jer je tako i bilo, i sad, odvjetnik je poceo komunikaciju s mojom majkom, da bi ona meni javila kako on trazi od nje izjavu o suglasnosti, i da ce ona to poslat.

Nije mi jasno o kakvoj izjavi se radi, al stvarno mi je vec dosta svega, i njene komunikacije s njim i njegove nekomunikacije samnom , luda sam vise od toga, a buduci mi je vec neke stvari uzela koje su me zakonski pripadale, nisam pametna , ima li mozda neke pretenzije prema stanu za koji ja placam sve vec 15 g.

savjetujte me, da li je to ostavština ako je darovnica, zasto tolika komplikacija oko toga i kolko vremena treba za to (proslo je vise od godinu dana)..i da li da mijenjam odvjetnika ili su to krivi spori sudovi, hvala svima!!

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija