Jump to content

Pogreška policajca


anonimno

Preporučene objave

Naime, vozio sam se iza bijele Astre brzinom 80km/h, napamet govoreći, kroz naselje. Naletjeli smo na jedan traktor, astra je luđački pretekla, a ja sam se ostavio vozit iza traktora nekih 150-200m, jer je s druge strane dolazila kolona. I preteknem ja traktor, kad ono meni 100m dalje policajac kaže da stanem i da sam vozio prebrzo, 93km/h. A traktor sam preticao ubrzavajući praktički s mjesta, a i vidio sam drotove kad sam preticao i vozio sam max 60km/h. Ja velim da to nije istina, da se nisam toliko vozio, a on pokazuje laser i veli da jesam.

 

Odmah sam posumnjao na to da je lik snimio astru, a zaustavio mene. Potom je lik pitao jel mi puno dat 700kn kazne, našto sam ja rekao da neću dat novce jer nisam kriv. On je rekao da se probamo dogovorit, no i dalje sam bio ustrajan, nisam ja ničiji majmun. Napiše on meni kaznu, 700kn, 2 boda i 110kn sudskih troškova. Ja to potpišem i odem doma.

 

I sad kontam pisat žalbu, napisat da je laser u rukama držala mlada policajka koja nije uspjela snimit nijedan brzi auto, bar dok sam ja stajao da mi napišu kaznu, što možda govori o njenoj nespremnosti i nesposobnosti, još ju je i kolega policajac tamo cimao i učio nekih stvarima, onda, napisat da nisam vozio tolikom brzinom jer imam svjedoka sa sobom u autu koji zna da smo se vozili iza traktora i to brzinom od jedva 15-20km/h, onda da je policajac htio da ga podmitim, navest ću i da sam nezaposlen i student.

 

Da li će to proći i hoću li ja imati kakvih problema što ću pokušati proturječiti policajcu?

 

Ima li tko primjer žalbe kako da to napišem?

 

Hvala puno!

 

p.s. nikad nisam bio kažnjavan

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Naime, vozio sam se iza bijele Astre brzinom 80km/h, napamet govoreći, kroz naselje

 

tih 80km/h kroz naselje - "napamet" glatko moze biti i 93 km/h kroz naselje - laserom izmjerenih?

 

a da nespremna i neiskusna policajka nije tebe skinula jos dok si jurio za jurecom bijelom astrom, a prije nego sto ste vozeci istom brzinom sustigli traktor?

 

mozda je to rjesenje misterije, jer da je stvarno nakon traktora skinula astru, a ne tebe, za takvo nesto bi, uzimajuci u obzir razliku u brzini ("ludjacki pretekla"), morala biti okrenuta na sasvim suprotnu stranu svijeta?

 

i uopce nije istina da mlada policajka nije skinula niti jedan brzi auto, a koga je skinula sa 93 km/h? zemljinu kuglu kako rotira oko sunca?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija