silica objavljeno: 17. siječanj 2012. Dijeli objavljeno: 17. siječanj 2012. U parničnom postupku zastupa me odvjetnik ali sam kao svjedok prisutna na svakom ročištu. Ne želim propustiti zakazano ročište ali zbog komplikacija u trudnoći i stresa koji bi komplikacije mogao pogoršati željela bi odgoditi ročište. Da li je to moguće i na koji način? Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
silica odgovoreno: 3. veljača 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 3. veljača 2012. molim VAs ako netko zna da mi pomogne Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
burn odgovoreno: 4. veljača 2012. Dijeli odgovoreno: 4. veljača 2012. Nije sigurno da će Vam sud htjeti odgoditi ročište, nije dužan to napraviti, ali naravno može. Nije dužan iz razloga jer imate punomoćnika, što znači da Vaša nazočnost nije neophodna. Ovo Vam je i odvjetnik mogao objasniti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.