Ella objavljeno: 17. siječanj 2012. Dijeli objavljeno: 17. siječanj 2012. 24.12.2011. sletio s ceste, na autu totalna šteta. Nazvao policiju, oni su napravili očevid i napirio sam alkohola u krvi 1,5. Dobio sam poziv za sud i kaznu od 4500 i 6 mjeseci ostajem bez dozvole. Pomagajte.. Ovo mi je prvi prekršaj i posao mi ovisi o vozačkoj dozvoli. Neznam da li se na to piše prigovor ili žalba. Imam obitelj supruga mi neradi, i imam kredit koji trebam otplatiti. Svoju nepromišljenost bi mogao skupo platiti. Što da napišem da neizgubim dozvolu i da mi se smanji kazna. Molim hitan odgovor. Zahvaljujem unaprijed.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 18. siječanj 2012. Dijeli odgovoreno: 18. siječanj 2012. Ne može tako. Trebaju točni članci, stavci i točke iz kazne, bez ikakvog zbrajanja i treba točan broj promila iz alkotesta. Napisati sve. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ella odgovoreno: 18. siječanj 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 18. siječanj 2012. čl.46.st.1 kažnjivo po čl. 46.st.3. primjenom čl.293.st.1 zakona o sigurnosti prometa na cestama i čl. 199 st.2. kažnjivo po čl. 199 st.7. zakona o sigurnosti prometa na cesti. alkotest 0.95. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 19. siječanj 2012. Dijeli odgovoreno: 19. siječanj 2012. To je već bolje. Sve te novčane kazne se mogu umanjiti za 2/3 do zakonskog minimuma. Pribavite potvrde o članovima obitelji, o supruzinoj nezaposlenosti, potvrdu iz porezne o imovinskom stanju, ugovor o radu u kojem je vidljivo da vam posao ovisi o vozačkoj dozvoli, potvrdu o adresi mjesta rada i potvrdu o adresi stanovanja, na sudu priznati počinjenje prekršaja, tražiti što manju kaznu i potpuno neizricanje zaštitne mjere zabrane upravljanja što jest moguće. Čak može i da se izrekne zabrana upravljanja ali u uvjetnom obliku, tražite i to. Nadam se da slijetanjem vozila nikom drugom niste počinili štetu pa tako navedite samog sebe kao jedinog oštećenog i već kažnjenog radi uništenog vozila. Sud će ublažiti kaznu koliko može. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.