anonimno objavljeno: 26. travanj 2006. Dijeli objavljeno: 26. travanj 2006. ZANIMALO BI ME KOLIKA JE KAZNA TJ.ODŠTETA KOJU MORAM PLATITI OSOBI KOJA ME TUŽI PRIVATNOM TUŽBOM DA PRIJETIM NJOJ I NJEZINOJ OBITELJI OD 3 ČLANA? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
juicy odgovoreno: 26. travanj 2006. Dijeli odgovoreno: 26. travanj 2006. Ovisi, zbog čega vas tuži, tj. čime prijetite i jesu li osobe kojima prijetite malodobne? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 26. travanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 26. travanj 2006. OSOBE KOJIMA "PRIJETIM" NISU MALODOBNE NEGO SU U TO UPLELE LAŽI,SNIMILE CD NEOVLAŠTENI OD POLICIJE I FALSIFICIRALE GA ALI IM SUDAC VJERUJE I UZIMA GA KAO DOKAZ.A NAVODNO DA IM PRIJETIM DA ĆU IH UBITI. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 26. travanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 26. travanj 2006. TAJ PROCES SE VEĆ VODI PREKO DRŽAVNOG TUŽITELJA,AL ME ZANIMA AKO ONI MOGU PODIĆI I PRIVATNU TUŽBU TIJEKOM TOG SUĐENJA? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 26. travanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 26. travanj 2006. A NAVODNO DA IM PRIJETIM DA ĆU IH UBITI. predvidjena kazna je do jedne godine zatvora. btw, na netu nije pristojno pisati velikim slovima, iskljuci caps lock. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 26. travanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 26. travanj 2006. AL ME ZANIMA AKO ONI MOGU PODIĆI I PRIVATNU TUŽBU TIJEKOM TOG SUĐENJA? u kojem smislu, da bi trazili novce od tebe? mogu, na dva nacina: prvi je da tijekom kaznenog postupka postave imovinskopravni zahtjev, a drugi je da ako taj zahtjev ne bude dosudjen odnosno dosudjen u cijelosti, ici u parnicu protiv tebe. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
kroki odgovoreno: 26. travanj 2006. Dijeli odgovoreno: 26. travanj 2006. Nije valjda nova Severina na pomolu? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Zex odgovoreno: 26. travanj 2006. Dijeli odgovoreno: 26. travanj 2006. Dajte isključite taj CAPS LOCK i pišite malim slovima!!! Svi su ovdje dovoljno pismeni da razumiju čitati i mala slova. Svoju uzbuđenost tužbom ne morate na taj način očitovati. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.