naiva12 objavljeno: 19. siječanj 2012. Dijeli objavljeno: 19. siječanj 2012. neznam kako doći do pravde:mama mi je umrla prije 18g.na ostavinskoj raspravi imovinu koja je ostala kuća i zemlja djeli se:1/2bratu 1/2 meni,nečak se odriče jer pokojna sestra dobila svoj dio 2 puta(u gruntovnici i katastru nesređeni papiri)nečak moli da mu potpišemo da zemlju na kojoj je kuća pokojne sestre,šogora i njega prenese na sebe,odlazimo odvjetniku na katastarskom planu dogovaramo sređivanje tog dijela čestice nakon nekog vremena nečak kaže da sad to ovjerimo kod j.bilježnika,potpisujemo darovni ugovor na kojem piše broj njegove kuće(ali i cijelo naše nasljeđeno zemljište)papiri mu tad trebaju pa ćemo mi svoje primjerke dobiti naknadno,brat umre i na njegovoj ostavini doznajem da smo prevareni,molim savjet. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Matrix odgovoreno: 10. svibanj 2013. Dijeli odgovoreno: 10. svibanj 2013. Tuzbom pobijati ugovor iz razloga koji ste naveli u objavi. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.