sajberDEDA objavljeno: 21. siječanj 2012. Dijeli objavljeno: 21. siječanj 2012. Pozdrav svima, živim u kući u nizu i kratak sam s prodtorom, baš kao i svi mi . Jedno od rješenja je da zatvorim balkone i dobijem dodatne kvadrate, tako da bih dozidao dva bočna zida i onda zatvorio balkone. Tada bi vanjski gabariti bili isti, ali bi se se prozori pomakli za tih cca 80 cm širine balkona. Molim pomoć oko par pitanja: 1. Da li smijem zatvoriti balkone bez građevinske dozvole (ako time ne utječem na vanjske gabarite objekta)? 2. Ako ne smije, od koga sve trebam potpise ili suglasnosti? 3. Kome sve to povjeriti da mi odradi (papirnato)? 4. Imate li možda neku preporuku za točku 3.? Puno, puno hvala svima!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sajberDEDA odgovoreno: 23. travanj 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 23. travanj 2012. ima li odgovora? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zmodri11 odgovoreno: 25. travanj 2012. Dijeli odgovoreno: 25. travanj 2012. nisi naveo da li se radi o privatnoj kući ili zgradi? Najbolje da se obratiš projektantu koji će te uputiti. Ako zatvoriš balkon onda to on više nije.Postoječe stanje tad ne odgovara građevinskoj dozvoli i izvedbenom projektu a predpostavljam da bi i narušilo izgled građevine. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.