Maks1969rh objavljeno: 22. siječanj 2012. Dijeli objavljeno: 22. siječanj 2012. Roditelji su mi bili u braku,u mojoj trecoj god.mama je napustila tatu.Kada mi je bilo 5.god.mama se udala za svoju prvu ljubav,a tata za Slovenku. Mama ima samo mene,a tata jos dvije kceri. Sa ocem sam se intenzivno druzila od moje 14-34g. U stvari,otac je bio moj....maceha me organski mrzila. Kao djevojka nosila sam prezime mog ocuha i mislila sam kao da mi je on bio skrbnik. Medutim,prije 7,god. mama mije dala dokumentaciju,pa sam saznala da me se otac odrekao kada mije bil 6,5 god.,a ocuh me usvojio sa 100% roditeljskim ucinkom.Kada je dosao OIB u tom dokumentu mi pise da mi je otac moj pravi bioloski.U OIB u pise ime mog pravog tate.Krstena sam,pa mi u crkvenom dokumentu nisu mogli promijeniti tatu.Inace,moja majka je bila predlagateljica da me se otac odrekne,a njezin muz usvoji.A,moj otac je pristao.U mom rodnom listu pise tko su miroditelji,dok u donjoj kucici pise tko me je usvojio Zanima mi imam li ikakva prava u ostavinskoj raspravi. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Maks1969rh odgovoreno: 24. siječanj 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 24. siječanj 2012. Zaista me zanima odgovor.Nije valjda da nitko nema nikakvu ideju. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ivrkljan odgovoreno: 25. siječanj 2012. Dijeli odgovoreno: 25. siječanj 2012. Nikakva (članak 23., stavak 3. Zakona o nasljeđivanju) a također Vas se posvojitej može odreći (članak 24. Zakona o nasljeđivanju). To su baš lijepo smislili. Najbolja fora bi bila dati posvojiti dijete i da ga se posvojitelji odreknu. Onda nema pravo na nužni dio nigdje. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Maks1969rh odgovoreno: 14. veljača 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 14. veljača 2012. To se i desilo Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.