merlin70 objavljeno: 23. siječanj 2012. Dijeli objavljeno: 23. siječanj 2012. Hrvatsku vozacku dozvolu promijenio sam talijanskom prije 9 godina za vrijeme mog boravka u toj zemlji.Nakon 4 godine promijenio sam posao, i sada za jednu drugu firmu radim u Indiji (skoro cijelo vrijeme, pa nikada ja ne vozim).Problem se desio kada sam primijetio da mi je vozacka dozvola istekla (preko godinu dana),isao sam u policijsku stanicu da ponovno napravim hrvatsku, ali nazalost rekli su mi da to nije moguce. U slucaju da je istekla do 6 mj. trebao sam ici u Italiju da potvrde da je to originalna dozvola, sve to prevesti i njima donijeti.Ali u ovom slucaju moram ponovno polagati ? Ja sam iz malog grada, u jedinoj auto skoli u gradu sam polagao, ista Gospoda (radila je vec onda)mi je prije 20 godina izdala dozvolu, tako da ne razumijem zasto mi treba podvrda da je vozacka originalna/ valjana .Kada sam vadio talij. dozvolu rekli su mi da moju hrv. salju nazad gdje je izdana( bila je vazeca do 2026.otprilike)znaci da je ona u toj postaji, ili barem negdje u Hrvatskoj Dali netko ima neka saznanja kako se ponijeti, ili stvarno trebam ici ponovo na polaganje? Hvala na odgovoru Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 23. siječanj 2012. Dijeli odgovoreno: 23. siječanj 2012. Ne trebate ponovno na polaganje. Ishodujte iz Italije tu potvrdu ili novu vozačku dozvolu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.