chaotix objavljeno: 23. siječanj 2012. Dijeli objavljeno: 23. siječanj 2012. Molim vas kakva su vaša saznanja oko tematike elektroničke pošte. Ako je netko meni poslao email, da li on na taj email i dalje polaže neka prava? Naime u posjedu sam zanimljivog emaila koji bi medijima bio zanimljiv. Inače sadržaj nije privatne prirode već političke i pošiljatelja ne povezuje sa kriminalom. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
galamala odgovoreno: 23. siječanj 2012. Dijeli odgovoreno: 23. siječanj 2012. Ovisi u koju svrhu vam je to dano i da li ta svrha može opravdati daljnje korištenje osobnih podataka i sadržaja maila. Ako vam je to dano kao izjava za medije, onda naravno nema problema. Svako korištenje osobnih podataka (ime, prezime, mail) protivno svrsi u koju su ti podaci dani je protuzakonito, a možda u svezi sa sadržajem maila postoje i neka druge osnove koje bi mogle predstavljati povredu propisa pa bi mogli riskirati tužbu (povreda privatnosti i obiteljskog života, narušavanje ugleda, uvreda, kleveta, povreda ugovornih obveza - npr. zaštita tajnih podataka dr.) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
chaotix odgovoreno: 24. siječanj 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 24. siječanj 2012. Radi se o političaru jedne stranke koji je sa odgovarao na pitanje koje sam postavio stranci na njezin info mail. U njegovom odgovoru vidi se njegov stav prema građanima HR i mislim da oni imaju pravo znati njegovo mišljenje koje je očito službeni stav stranke ako je odgovorio na moj upit. U Saboru je pa je samim time i javna osoba, a email adresu nitko ne treba objavljivati. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.