Jump to content

Prosljeđivanje emaila medijima

chaotix

Preporučene objave

Molim vas kakva su vaša saznanja oko tematike elektroničke pošte. Ako je netko meni poslao email, da li on na taj email i dalje polaže neka prava?

Naime u posjedu sam zanimljivog emaila koji bi medijima bio zanimljiv. Inače sadržaj nije privatne prirode već političke i pošiljatelja ne povezuje sa kriminalom.

Dijeli na drugim stranicama

Ovisi u koju svrhu vam je to dano i da li ta svrha može opravdati daljnje korištenje osobnih podataka i sadržaja maila. Ako vam je to dano kao izjava za medije, onda naravno nema problema.

Svako korištenje osobnih podataka (ime, prezime, mail) protivno svrsi u koju su ti podaci dani je protuzakonito, a možda u svezi sa sadržajem maila postoje i neka druge osnove koje bi mogle predstavljati povredu propisa pa bi mogli riskirati tužbu (povreda privatnosti i obiteljskog života, narušavanje ugleda, uvreda, kleveta, povreda ugovornih obveza - npr. zaštita tajnih podataka dr.)

Radi se o političaru jedne stranke koji je sa odgovarao na pitanje koje sam postavio stranci na njezin info mail.

U njegovom odgovoru vidi se njegov stav prema građanima HR i mislim da oni imaju pravo znati njegovo mišljenje koje je očito službeni stav stranke ako je odgovorio na moj upit.

U Saboru je pa je samim time i javna osoba, a email adresu nitko ne treba objavljivati.

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

• No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

• Napravi novi...

Važna informacija