Jump to content

molim hotno pomoc...

xara

Preporučene objave

Imam ugovor ne neodređeno,...međutim uletila sam ne znam ni sama kako u mobbing. Nikako da se obranim, ako je to uopće moguče.

Promjenili su mi radn mjest na lošije, smanjili plaću...

doveli manje adekvatnu osobu na moje mjesto.- ali sve to sam prihvatilanekako. Međutim u ugovoru pise da radim i ostale poslove po potrebi. Inače su moji poslovi vezani za recepciju hotela. A konsr+tantno me tjeraju da održavam okoliš (čiščenje , mesti velike površine i sl).

Da li po zakonu postoji mogučnost da se obranim, te da li mogu tražiti "vanredne poslove" da mi da pismenim putem s potpisom, kako bi imala pisani trag.

jer sam jedina ja koju tjeraju na takve poslove.

Dijeli na drugim stranicama

Ma zapravo ti tu nema pomoći. Ako ih tužiš namjestit će ti otkaz, ako tražiš napismeno namjestit će ti otkaz i u slučaju bilo kakve bune namjestit će ti otkaz. Ako ih prijaviš za mobing učini to tajno jer ako se dozna osim što te neće zaposliti nitko od njihovih partnera pitaj kad ćeš se ponovno zaposliti. Probaj rješit stvar razgovorom, bolovanjem nakon premještaja. I ono što ti savjetujem kao jedino rješenje probaj pronaći drugi posao. Žalim na ovakvim informacijama, no i sam prolazim jednu vrstu mobinga i nažalost živimo u trulom kapitalističkom društvu tako da nam nema pomoći. Ja sam Već svašta probao. :place:

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija