Mrky objavljeno: 23. siječanj 2012. Dijeli objavljeno: 23. siječanj 2012. Pozdrav! Evo ovako, 2008. god sam imao aneurizmu, poslje mi je utvrđeno tjelesno oštećenje od 60%. Dali mogu i na koji način dobiti invalidnost? Zahvaljujem Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 23. siječanj 2012. Dijeli odgovoreno: 23. siječanj 2012. Da li možeš ne znam al znam da se postupak takve vrste provodi pred nadležnim tijelom mirovinskog osiguranja, s time da dokumentaciju kompletira doktor primarne zdravstvene zaštite, tako da probaj vidjeti s njime. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrky odgovoreno: 23. siječanj 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 23. siječanj 2012. Baš ću se sutra raspitati kod njega, Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.