bukta1 objavljeno: 23. siječanj 2012. Dijeli objavljeno: 23. siječanj 2012. dobro večer ljudi! ovako trebala bi mi pomoć oko jednog obiteljskog problema,odma ću prijeć na stvar. nakon smrti dida nije bilo oporuke nego su moj tata i njegove dvi sestre,jedna je polusestra i ta je redovnica dobili svi po jednu trećinu,a u naravi su to dvije kuće i nešto malo zemlje. pprava tatina sestra se odrekla svog djela odma s tim da je moj tata onda dobio dvi trećine. nakon nekog vremena je i moj tata umro i ja brat i mama smo dobili po jednu trećinu tatinog djela. sad bi ja tila da se tetka odrekne svog dijela u kući u kojoj ma živimo,jer je tu kuću moj tata napravia sam sa svojim parama i ona nikad tu nije živila. ona živi u toj drugoj kući. mene zanima ako ona svojevoljno se ne bude tilam odreć svog dijela za ovu kuću a mi bi njoj svojeg u toj njenoj kući, kako bi to prošlo na sudu, i neznan jel bitno al ona je časna sestra i nije se tokom mog života ponašala niti malo u skladu sa svojim pozivom niti prema meni niti prema mom tati ,svom bratu! unaprijed vam hvala u nadi da će te me savjetovat dobro da to više riješim da mogu normalno planirat život!!!!!!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Matrix odgovoreno: 9. svibanj 2013. Dijeli odgovoreno: 9. svibanj 2013. Ona se vise nemoze odreci vlasnistva u vasu korist,ali moze odredjenim pravnim poslom prenijeti pravo vlasnistva. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.