Jump to content

Građevinska dozvola


anonimno

Preporučene objave

zahtjev predan u 5. mj. 2005. nakon uredno dobivene lokacijske.

Referentica odugovlačila sa predmetom, nakon dobivenih suglasnosti vidjevši da će se sve skupa otegnuti, a i nemam gdje stanovat nego u podstanarstvu,

započeli gradnju.

Žena izlazi na teren nakon 6 mjeseci i vidi da je gradnja započeta te mi mora naplatit posebnu upravnu pristojbu u visini od 1,5 puta komunalni izračun, cca 27000 kn + izračun 19 000 protiv kojeg nemam ništa.

Nakon natezanja ponudi mi dvije opcije:- odbit ću vam zahtjev, ili odustanite od zahtjeva pa nađite nekoga tko vam to može napravit bez kazne (posebne upravne pristojbe).

Ja sam odustao od zahtjeva i sad još k svemu tome moram platiti i vodni doprinos oko 30000 kn. Dakle građevinska dozvola me košta cca 80000 kn za kuću od 120m2 stambenog prostora sa podrumom u pola kuće i potkrovljem

Predao sam novi zahtjev, i ovaj put čovjek izlazi za sedam dana na teren. Problem je dakle u izlasku na teren gđe referent, koji mene košta dodatnih cca 60000kn, jer da je izašla na vrijeme vidjela bi samo livadu a ni traga gradnji.

Molim pomoć

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija