Jump to content

Pomoć Zaklade Hrvatskih Branitelja- Ovrha


danny9822

Preporučene objave

Čekam novce od Zaklade i nadam se da sam među ovih 718 što sam pročitao da im je odobreno.

Sad me zanima dali se taj novac na račun isplačuje kao zaštićena sredstva ili ne ?

Jer sam zahtjev poslao prošle godine u veljaći otprilike a u međuvremenu mi ovrha blokirala tekući račun pa se bojim da bi mogao ostati bez tog novca koji čekam godinu dana.

Molim nekog ko zna da čim prije odgovori.

Unaprijed hvala na odgovoru...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da se nadovežem na predhodno pitanje. Bio sam u fini u svezi zaštićenog računa ali me traži naziv ustanove koja vrši uplatu. Rekao sam da trebam dobiti novce od zaklade ali kaže da oni samo odobravaju zahtjeve a da uplatu vrši neko ministarstvo branitelja. E sad meni treba OIB uplatitelja. Pa bio bih zahvalan da mi netko da točan naziv i Oib uplatitelja. Ako je netko dobio novce to piše na vrsti uplate na račun. Jer ako upišem oib od zaklade a uspostavi se da je uplatitelj zaista neko ministarstvo u tom slučaju mi novci neće biti zaštićeni.. Hvala Vam lijepa

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Evo na ovoj stranici imaš zakladin OIB , ispod broja njihovog faxa

http://zaklada-branitelja.hr/web/?page_id=23

 

tj evo i ovdje ;

 

OIB: 88700521765

i uplata ide od same zaklade , a ne od ministarstva branitelja . ministarstvo branitelja ima "svoju" jednokratnu pomoć koju odobravaju , ovo je baš zaklada branitelja , nije jedno te isto .

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 godina kasnije...
  • 1 godina kasnije...

06. 10. Dobio sam riješenje na 2000 kN jednokratne pomoći i obavijest da mi je novac uplacen u pbz.06.10. Na zaštićeni račun. Do danas nisam dobio nista, u zakladi ne odgovaraju na mailove, ne odgovaraju na telefon (svaki dan vise od stotinu pokušaja), ne mogu uopće detektirati di je novac završio, ako su ga i poslali.

Da napomenem, supruga i ja ne radimo, dobili smo još 25.07. rješenje za 800 kN socijalne pomoći. Do danas nismo dobili ni lipe. Prošli mjesec su rekli, malo nam sporo ide unos novih korisnika, dobiti cete drugi mjesec sa zaostacima, a dotle Odie doma i poslat ćemo vam 1500 kN jwdnokratnu hitnu pomoć da prezivite. Pogadjate, ne da nisu poslali nista, nego ni ovaj mjesec nije došla ni redovna pomoć od 800 kN.

U sobi (Žena, dijete i ja Živimo kod frenda jer smo izbačeni iz stana di smo ostali dužni najam i račune) bukvalno Umiremo. Jel mi može itko zamjeriti ako popodne, nakon sto OPET vidim da na računu nemam ni lipe, odmah zamolim službenicu da mi preda sve novce iz blagajne?

Je ote, UMIREMO od gladi, a stoka ni slušalicu neće dići?!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija