anonimno objavljeno: 29. travanj 2006. Dijeli objavljeno: 29. travanj 2006. Molim za pomoć,naime ja sam bivši obrtnik i zatvorio sam obrt prije dvije godine i ostao sam dužan jednom dobavljaču za isporučenu mi robu,sad me on tužii dobio sam poziv za sud,šta mi je sada činit,molim vas vaša iskustva!i Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 29. travanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 29. travanj 2006. samo da dodam na pozivu piše čl.224, st1 KZ Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 29. travanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 29. travanj 2006. na pozivu piše čl.224, st1 KZ kazneni postupak, na teret ti se stavlja prijevara, moguca kazna ako budes oglasen krivim je u rasponu od novcane do 3 godine zatvora. za pretpostaviti je da ce u tom postupku osteceni postaviti imovinskopravni zahtjev (hoce nazad svoje pare) mozda ti odvjetnik nije losa solucija? o koliko je uopce novaca rijec? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 29. travanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 29. travanj 2006. 15.000,00 kn Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 30. travanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 30. travanj 2006. 15.000,00 kn vidi, najbolje si potrazi nekog odvjetnika, po mogucnosti krivicara da pogleda sve to. da bi te osudili moraju ti dokazati namjeru, znaci ti si morao postupati s ciljem da covjeka prevaris, nisi kriv ako si samo lose poslovno planirao pa propao. samo bez obzira sto i ako nisi kriv, to ne dira u tvoju obavezu da dug vratis. i da li te goni drzavni odvjetnik ili bas taj kojem si ostao duzan? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 2. svibanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 2. svibanj 2006. državni odvjetnik Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 2. svibanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 2. svibanj 2006. državni odvjetnik u tom slucaju ti pogotovo preporucam da se posavjetujes sa nekim odvjetnikom... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 2. svibanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 2. svibanj 2006. da li s s pozivom dobio optužni prijedlog, ako jesi pogledaj točku 4/ optužnog prijedloga i vidjeti ćeš koju kaznu predlaže ODO, onda mi se javi Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.