anonimno objavljeno: 29. travanj 2006. Dijeli objavljeno: 29. travanj 2006. OSOBA JE NA MOJOJ ZEMLJI NADOGRADILA JEDNU PROSTORIJUOD 30 M2 , SADA TU PROSTORIJU ZAJEDNO SA VEĆ SVOJIM POSTOJEĆIM STANOM PRODAJE. STAN SE NALAZI U OBITELJSKOJ KUĆI KOJA NIJE ETAŽIRANA, OSOBA NIKADA NIJE DOBILA MOJU SUGLASNOST ZA TO , GRAĐEVINSKU DOZVOLU NARAVNO NEMA. NA SUDU SMO ZBOG RAZVRGNUĆA SUVLASNIŠTVA. MOŽE LI SE NEKAKO SPRIJEČITI PRODAJA, DO OKONČANJA SUDSKOG SPORA. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 29. travanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 29. travanj 2006. Jeste li vi u razvrgnuću suvlasništva s tom osobom koja je sagradila tu prostoriju ? Pojasnite nam to malo bolje ? Kako je to vaša zemlja ako je u suvlasništvu i ako nije obavljena dioba ? Diobom se ograničavaju određena prava suvlasnika ! Objasnite malo bolje i gdje ste došli u procesu razvrgnuća ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 30. travanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 30. travanj 2006. Ako dosad niste učinili (što sumnjam) odmah pvjerite tko je upisan u zemljišne knjige - ako niste upisani kao suvlasnici - odmah se dati upisati. Najbolje je upozoriti kupca da tu nisu čista posla. Moguće je zatražiti od suda privremenu zabranu otuđenja nekretnine. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 2. svibanj 2006. Autor Dijeli odgovoreno: 2. svibanj 2006. Osoba je kupila stan u kući , tako je i upisano u zemljišne knjige , međutim je dok sam bio na godišnjem odmoru nadogradila taj stan sa 30 m2 prostora u vrtu , vrt je moje vlasništvo. Na razvrgnuću se nismo mogli dogovoriti , pa sam u međuvremenu digao tužbu. Da li privremenu zabranu otuđenja nekretnine treba odvjetnik staviti i kako to uopće funkcionira? Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.