anaonimac22 objavljeno: 14. veljača 2012. Dijeli objavljeno: 14. veljača 2012. Poštovani, molim nekog za pomoć,naime izgubio sam zdravstveno osiguranje zbog greske poslodavca,naime gospoda mi nije vratila radnu knjizicu i ostale odjave s mirovinskog i zdravstvenog osiguranja te sam zbog njihova 2 i pol mjeseca zadrzavanja dokumenata izgubio pravo na isto. međutim kako mi nisu platili 22 dana godišnjeg odmora koji nisam iskoristio prijavio sam ih inspektoratu koji je utvrdio nepravilnosti i kaznio ih za navedeno. na kraju su platili godišnji odmor,ali sa zaostatkom od jedno 2god. te sam dobio obračun istog na kojem je vidljivo da je plaćeno zdravstveno i ostali doprinosi. sada me zanima kako je moguće da je meni plaćeno zdravstveno kada ga nemam i da li mogu ostvariti pravo na zdravstveno na temelju doprinosa uplaćenih za zaostali g.o.nije mi jasno kako je moguće nesto platit bez prijave i bez prava na koristenje istog. hvala na odgovoru Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.