Mischell objavljeno: 15. veljača 2012. Dijeli objavljeno: 15. veljača 2012. Poštovani, Mnogo je primjera koji objašnjavaju pravo uslužnosti puta, no mi smo dobili nekoliko sporova na sudu što se tiče prava prolaza i uslužnosti puta, ali susjed i dalje nama brani da onuda prolazimo. Naime, priča ide ovako: na jednoj parceli su tri kuće (od triju braće) nakon nekog vremena jedan brat je prodao svoju kuću koja se nalazi točno do ceste i kraj te kuće se je ulazilo i izlazilo do ostalih dviju kuća, jer se oko nas nalaze susjedne kuće i mi smo zatvoreni sa svih strana. nikako ne možemo do ceste osim preko tog puta kojim se godinama prolazilo. kako mi nebi mogli prolaziti on nam zabija daske preko puta,psuje nas, čak nas je nekoliko puta i fizički napao. kako da mi dobijemo svoje pravo koje nam je sudskim putem dodjeljeno? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.