peroperic1988 objavljeno: 15. veljača 2012. Dijeli objavljeno: 15. veljača 2012. Evo ovako ako mi tko može pomoči, dobio sam vozačku nedavno,ali imam prekršaja od prije polaganja, znači imam jednu zabranu od trajanja godinu i pola, i još jednu u trajanju 12 mj. zbog 9 kaznenih bodova koje sam dobio dok sam upravljal bez vozačke,a ti bodovi mi idu u zastaru za pola godine .tj u 8 mjesecu, s time da ja sad služim ovu zabranu od godinu i pola a to jo je do 2 mj iduče god, sad me zanima jel mi mogu ipak uzet vozačku i za te bodove iako če bit kao pola god u zastari??? a u policiji več vide da mi se vozačka oduzima na 2 i pol godine. pa mi to nije jasno Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
peroperic1988 odgovoreno: 15. veljača 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 15. veljača 2012. Itko? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 17. veljača 2012. Dijeli odgovoreno: 17. veljača 2012. Ne ide ovako. Prvo sve lijepo objasnite što ste i koji datum napravili, kada je nastupila pravomoćnost i ne otvarajte više tema. Dakle napišite baš sve ili angažirajte odvjetnika da napravi uvide u sve vaše avanture. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.