donluis objavljeno: 15. veljača 2012. Dijeli objavljeno: 15. veljača 2012. Imam 40%hrvi.Zanima me imam li ikakav povrat poreza.Na odresku od mirovine su mi prirez i razrez 00.Bio sam 20% a sada sam 40% hrvi.Trebam li išta prijaviti na poreznu ili mirovinsko? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Kompa odgovoreno: 15. veljača 2012. Dijeli odgovoreno: 15. veljača 2012. donluis je napisao: Imam 40%hrvi.Zanima me imam li ikakav povrat poreza.Na odresku od mirovine su mi prirez i razrez 00.Bio sam 20% a sada sam 40% hrvi.Trebam li išta prijaviti na poreznu ili mirovinsko? Svaku promjenu moraš evidentirati u poreznu karticu. To si unesi u poreznu karticu da si sada 40 % hrvi( to ti je inače porezna olakšica ). Odi do porezne uprave po mjestu prebivališta i zatraži da ti unesu izmjene u poreznu karticu. Ali moraš znati di ti je porezna kartica, ako ti je u mirovinskom odi je podigni pa s njom do porezne ako ti je doma uzmi je pa opet odnesi do porezne. Ako ti ništa nisu uzeli kao što si napisao 00 kn poreza i prireza toliko češ i imati povrata 00 kn. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
PrEsVeTli odgovoreno: 16. veljača 2012. Dijeli odgovoreno: 16. veljača 2012. U tvome slučaju, kao i u drugim slučajevima, ovdje se radi o povratu VIŠE uplačenog poreza, ako nisi plačao porez nemaju ti od čega vratiti. Ako si plačao onda i ako nisi nakon promjene otišao na poreznu i prijavio 40% invaliditet onda imaš pravo na povrat dijela ali samo ako si ga i platio Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.