peroperic1988 objavljeno: 15. veljača 2012. Dijeli objavljeno: 15. veljača 2012. Evo imam ja jedno pitanje, nakon koliko se vremena brišu bodovi koji su postali pravomočni 2009 god u 6 mjesecu? nakon koliko godina? jer imam jednu zabranu od godinu i pol dana koja traje još 1 godinu, a bodovi bi mi trebali iči u zastaru za pola godine, ako je zastara nakon 3 godine za bodove??? a u policiji su mi več tu zabranu za bodove dodali i spojili s ovom od godinu i pola tak da je sveukupno 2 i pol godine po njihovom!!! zanima me sad ak je to več kod njih u kompu jel bi mogo izbječ te kaznene bodove ako odu u zastaru? Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 17. veljača 2012. Dijeli odgovoreno: 17. veljača 2012. Otvorili ste jednu temu po pitanju vaših avantura te nastavite pisati u njoj. http://www.legalis.hr/modules/newbb/viewtopic.php?viewmode=flat&topic_id=503355461&forum=29 Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave