hasko objavljeno: 15. veljača 2012. Dijeli objavljeno: 15. veljača 2012. U kaznenom postupku se branim sam tj. bez odvjetnika, pa me zanima slijedeće : da li ću ja dobiti sve spise vezane uz predmet uključujući i policijske izvide i neka ostala vještačenja , i pod drugo : kada bih to morao najkasnije dobiti zbog pripreme za sud. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
KALDEJ odgovoreno: 24. ožujak 2012. Dijeli odgovoreno: 24. ožujak 2012. Dobivati ćeš samo ono što ti sud dostavlja po službenoj dužnosti. Spis i sve papire moraš formirati sam. Čuvaj dobro svaki papirić. Obvezno se nekoliko dana pojavi na sudu u kancelu s brojem svog predmeta u uredobno vrijem da pregledaš spis. Tako šeć doznati što on sadržava! Možeš kopirati dokumenta iz spisa i uzeti si dovljno vremena za pripremu! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.