Palonka objavljeno: 16. veljača 2012. Dijeli objavljeno: 16. veljača 2012. Zanima me, žalio sam se na prekršajnu kaznu, bio sam na sudu i sad bi trebao ići ponovo gdje će biti pozvan i policajac. Mene sad zanima dali i nakon tog ročišta i presude postoji mogućnost daljnje žalbe??? Hvala... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 17. veljača 2012. Dijeli odgovoreno: 17. veljača 2012. Prvo točno navedite za što vas terete. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Palonka odgovoreno: 22. veljača 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 22. veljača 2012. Terete me da sam vozio u zabranjenom smjeru. U dopisu piše da je policajac "neposrednim uvidom" utvrdio da sam vozio u suprotnom smjeru. Nakon što sam dobio rješenje napisao sam žalbu, bio sam pozvan na sud i tamo sudkinji sve ponovio, da nisam bio ja, odnosno da se ne sječam da me ikad na tom mjestu zaustavila policija. Ona je zakazala novo ročište za koje sam dobio poziv gdje bi trebao biti pozvan i policajac. Mene sad zanima dali nakon tog ročišta imam i dalje pravo na žalbu (naravno, ako se ne zlažem sa rješenjem)... Pozdrav i hvala... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 23. veljača 2012. Dijeli odgovoreno: 23. veljača 2012. Opet niste naveli za što vas točno terete. Niste naveli zakonsku odredbu i po kojem propisu vas terete, a što je važno jer je dolazilo do izmjene zakona. Niste naveli u kakvom obliku ste dobili prekršajni nalog. Bez točno napisanog pitanja nećete dobiti kvalitetan odgovor. Skenirajte prekršajni nalog i objavite ovdje ili dajte odvjetniku da vam to vidi. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.