Nidjo objavljeno: 16. veljača 2012. Dijeli objavljeno: 16. veljača 2012. evo ovak,trazil sam po netu ali nigdje nemogu nac pa vas molim za pomoc..zanima me jer ima neki zakon koji odreduje visinu robe koja ide u otpis? cul sam od par ljudi da 2% od lagerice bi trebalo ic u otpis,a nama gazda uredno svake godine naplacuje manjak robe nakon inventure.to je veliki ducan u kojem nas radi pre malo i normalno da se neka stvar ukrade,ali u vise navrata smo primjetili da je neka roba zaprimljena 2 puta sto dokazuje i neozbiljnost osoba koje su zaduzene za zaprimanje robe,medutim ne mozemo si pomoc i jednostavno niko nas ne zeli saslusat i na kraju mi moramo placati manjak robe koja je ponekad i fiktivno prikazana..jel mozemo mi napraviti kaj po tome pitanju ili samo se poklopiti s usima i nastavit dalje placat? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.