StjepanS objavljeno: 19. veljača 2012. Dijeli objavljeno: 19. veljača 2012. Molim vas da mi netko odgovori na koji način mogu dobiti svoje 4 neisplaćene plaće u cijelosti? Naime poslodavac mi je isplatio 4 minimalne plaće od 2150 kn a trebao je po platnim listama da isplati oko 5500 kn po mjesecu tako da mi je uskratio cca 13400 kn. Firmi je blokiran račun pa neznam na koji način doći do svojih novaca! Pozdrav! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
StjepanS odgovoreno: 20. veljača 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 20. veljača 2012. A da bude stvar još bolja to mu nije jedina firma koju ima već ih ima 5-6 sestrinskih i malo-malo prebacuje radnike iz jedne firme u drugu. Kako naplatiti dug ako mi je dužan u blokiranoj firmi a sada se nalazim u neblokiranoj . Vlasnik je jedan u svih 5-6 firmi . Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.