Jump to content

problem trave


anonimno

Preporučene objave

nije jednostavno davati prognoze, sve je stvar optuzenja ako do njega dođe, a onda suda pred kojim se predmet nadje..

ovisi i o eventualnoj dosadasnjoj ne/osuđivanosti, okolnostima samog događaja, kasnijem ponašanju, karakteristikama i sl, a što se cijeni kod izbora sankcije..

 

ako je sve bilo do sada ok i ako bude samo prijava za posjedovanje onda se mozete nadati uvjetnoj..ali, sve dalje, svaki drugi mogući modalitet počinjenja kaznenog djela zlouporabe opojnih droga, moze rezultirati i drugačijom sankcijom..

ako dođe do postupka, svakako reći za ovo rješenje prekršajnog suda i izrečenu mjeru..

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

kazna iz 2000 je izrečena pred prekršajnim sudom, a u novoj presudi od prekšajnog suda piše da sam prekršajno i kazneno nekažnjavan, pa sam još uvijek u nedoumici da li će kazneni postupak biti pokrenut, jel slušam svakakve savjete (npr. ako je postupak kod prekršajnog okončan, kazneni sud neće ništa pokretati)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Moco ti si očito prilično neinformirana osoba vezano za učinke i štetne učinke marihuane, ali nije mi ovdje namjera svađat se. Onaj tko završi na heroinu, na to ga sigurno nije potakla trava. Smiješno, od marihuane nitko nije umro, postoji brojna kvalitetna literatura, ako te zanima mogu ti preporučit zanimljive stvari, a to što živimo u društvu koje je licemjerno pa određeni pojedinci, mali konzumenti snose posljedice, problem je koji se u ovoj državi nikada neće rješt jer to ljudima koji imaju moć odlučivanja i donošenja takvih odluka nije u interesu. Pitam te npr. da li si čuo nekada da je napušen tip razbio, prebio svoju ženu, a nadam se da znaš koliko je zlostavljanih žena u Hrv?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

da svjesna sam toga,svejedno hvala, ali ja na neki ajmo to nazvat utopijski način se nadam promjeni u ovom društvu, stoga se nadam ostvarivoj ideologiji u Mannheimovom smislo. Drugačiji svijet je moguć!!!Svejedno hvala na zabrinutosti da ću postati narkos, ali ne moraš se brinut jel nikada nisam ni probala "težu" drogu, a i to nije put koji bi me tamo odveo, hvala i na savjetu, ali ga iz razumnih načela neču poslušat iako 6 mjeseci neču ####t,, što mi nije neizvedivo i nestvarno već se odvija mjesec dana i živa sam i nemam kriza. Pozdrav i hvala još jednom na zabrinutosti za "ljudski život"!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija