Ana2510 objavljeno: 21. veljača 2012. Dijeli objavljeno: 21. veljača 2012. Molim savjet Parkirala sam auto u centru grada i sa krova privatne kuće je pao snijeg i led na moj auto, puklo je prednje vjetrobransko staklo (kod brisaca 10cm pukotina) i udubila se hauba. Zvala sam vlasnika stana,komunalnog radnika i policiju. Kuća je osigurana,a moj auto ima samo obvezno osiguranje. Rekli su mi da mogu to riješiti samo privatnom tužbom.. Kažu da nitko nije kriv i da nije velika steta, no ja nemam bas novaca. Neznam sto da radim? Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
FreeFlyer odgovoreno: 21. veljača 2012. Dijeli odgovoreno: 21. veljača 2012. Ako je kuća osigurana tim lakše (samo treba vidjet da li vrsta osiguranja pokriva pad snjega i leda. Ako ne, onda tužba na vlasnika kuće. Nadam se da je policija napravila zapisnik, temeljem tog zapisnika se obraća Osiguravajućoj firmi. FF Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.