vukvuk objavljeno: 21. veljača 2012. Dijeli objavljeno: 21. veljača 2012. molim upućene da mi odgovore na dolje navedeno pitanje!unaprijed hvala vlasnik sam 1/3 zemljišne parcele a koja ima 10000m2 ostale 2/3 posjeduje država.te istu parcelu iznajmljuje općina, a bez ikakve moje privole i kontakta! tako da ja nemam ništa od toga,te bih stoga ja svoj dio prodao! Slijedom gore navedenog što bih ja trebao napraviti(ŠTO)po zakonu!? da bih realizirao prodaju!?unaprijed hvala na odg. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
vukvuk odgovoreno: 29. veljača 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 29. veljača 2012. a jeste mi od pomoći ha ha Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
KALDEJ odgovoreno: 18. ožujak 2012. Dijeli odgovoreno: 18. ožujak 2012. Ovisi što želiš sa svojim dijelom? Ako želiš prodati podnesi općini pisani prijedlog i ponudu i sačekaj odgovor! Ako ne želiš prodati, onda ponovo napiši općini da se dio tvoje parcele koristi bez tvog dopuštenja i zahtijevaj nagodbu ili pravičnu naknadu. Ako niti to ne uspije, morat ćeš se uhvatiti sudskog postupka. Ali zapamti, uvijek izvadi vlasnički list, i bilo kakve druge povijesne dokaze, kopiraj i dostavljaj u prilogu zahtijeva! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
KALDEJ odgovoreno: 18. ožujak 2012. Dijeli odgovoreno: 18. ožujak 2012. Ako uđeš u spor državu zastupa DORH županije. Dakle možeš ići i u DORH županije pa vidjeti kako riješiti taj spor, ako je uopće spor! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
KALDEJ odgovoreno: 18. ožujak 2012. Dijeli odgovoreno: 18. ožujak 2012. A ako ni to ne uspiješ onda napravi elaborat o parcelaciji, razdijeli se sa državom i istjeraj ih sa svog dijela. Ako netko tada nešto obrađuje van tvog dopuštenja tuži ga. Ako želiš Ugovor s korisnikom sklopi s njima ugovor pa nek konačno plaćaju tebi zasluženi dio! Za stare izgubljene novce od najma i korištenja moraš pitati pravnika da li imaš pravo na retroaktivnu naknadu od države, jer je pitanje na što lići ugovor između države i općine. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.