sani259 objavljeno: 22. veljača 2012. Dijeli objavljeno: 22. veljača 2012. Molim pomoć, zatrpao me snijeg s krova zgrade.Bila 2 dana u bolnici,na sreću ništa slomljeno ali nagruvana,vrtoglavica i sl.Imam i policijski zapisnik. Što predlažete da napravim?Hvala unaprijed Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
FreeFlyer odgovoreno: 22. veljača 2012. Dijeli odgovoreno: 22. veljača 2012. Odgovor isto kao i za pad snjega na auto. Još bolje kaj je Billa, sigurnija lova, malo bude duže trajalo (možda), no na kraju budu platili, jer se može zaprijetiti tužbom, novinama, Nova TV (obožava takve "tragedije"). Prvo dopis (po mogućnosti sa potpisom odvjetnika) i bum FF Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sani259 odgovoreno: 23. veljača 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 23. veljača 2012. Hvala na savjetu ali kako nisam pravnik nego financijaš ne znam kako se uopće formira cijena neke odštete,koja cifra je ok.I nije s Bile pao snijeg neg sa zgrade u vlasništvu crkve tak da bumo vidli. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
FreeFlyer odgovoreno: 23. veljača 2012. Dijeli odgovoreno: 23. veljača 2012. Crkve ? Aaaaaa, to mijenja stvar.. nema tu love.. dobiti ćeš oprost grijeha i blagoslov i to je to... zaboravi !! Još te budu tužili da si ometao posjed ! Šalim se, samo ti tuži Billu, ako ona koristi taj prostor, ona je dužna to osigurati za sigurno korištenje. Cifra ? a teško je reć, zavisi od ozljeda i straha.. ako je ozljeda veća (lom i slično) i ako je oporavak duži, veća lova, ako je samo ugruvano i ako si sutra bio na poslu, lova je manja. FF Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.