nioony objavljeno: 28. veljača 2012. Dijeli objavljeno: 28. veljača 2012. Postovani, Radim preko godinu dana za jednu firmu, u međuvremenu su bili jako zadovoljni mojim radom (radila sam prekovremeno tjedno min 10h, naravno neplaceno). U tih godinu dana sam se i razboljela i prijavila da ne mogu vise raditi takvim tempom, pozalila sam se između ostalog i na nadređenog. Jedan od glavnih razloga je taj sto ne zelim vise raditi bez slobodnog dana, kojih imam 1/tjedno. Sad sam naravno dobila "promaknuce", promjena pozicije i smanjenje bruto place za cak 50%. Imam ugovor na neodređeno, i dobila sam anex na ugovor u kojem se jedino mjenja placa. Potpisala ga jos nisam. Molim vas za savjet. Hvala LP Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
MarioSB odgovoreno: 2. ožujak 2012. Dijeli odgovoreno: 2. ožujak 2012. Ugovor je dvostrani akt.Ako ga niste potpisali ne mogu vam ni smanjiti.E sad, da li će vam naći neki razlog da vam daju otkaz zbog nepotpisivanja to je već druga priča.(žalosna priča). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.