CatalystGroup objavljeno: 28. veljača 2012. Dijeli objavljeno: 28. veljača 2012. Imam jedno pitanje - na ročištu zbog jednog prometnog prekršaja sutkinja mi je rekla da će mi smanjiti kaznu ovisno o evidenciji mojih prekršaja. Zanima me koliko vremenski se unatrag gleda i što je sve moguće tamo općenito vidjeti? Da li u to ulaze npr. i: - prekrašji za koje sam imao npr. ročište u drugim gradovima prije 2-3-4 godine; - regularne kontrole i alkotestiranja; - upozorenja; ? Hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 28. veljača 2012. Dijeli odgovoreno: 28. veljača 2012. Gledaju se prekršajni postupci od zadnje 3 godine. Svi gradovi ulaze u evidenciju, ne upisuju se policijska upozorenja, plaćene novčane kazne na mjestu prekršaja, redovne kontrole i slično. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.