topolina objavljeno: 1. ožujak 2012. Dijeli objavljeno: 1. ožujak 2012. Poštovani, da li mi netko može reći na temelju kojeg Zakona, Pravilnika ili propisa se moram javiti Općini u slučaju radova na vodomjeru moje privatne kuće u kojoj prebivam? Zahvaljujem. P.s Promjena vodomjera je obavezna jer u prostoru suvlasnika na I katu zgrade su cijevi pukle, a posto oni ne namjeravaju krenuti u popravak, meni je neophodno da se odvojim sa zajedničkog sata jer samo u tom slucaju mogu dalje neometano koristiti svoj prostor u prizemlju i bez straha od moguce buduce ponovne poplave, koja me je vec zadesila. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 2. ožujak 2012. Dijeli odgovoreno: 2. ožujak 2012. šta ima općina ili bilo ko sa uređenjem tvog stana . vodovodne instalacije možeš preraditi ali moraš paziti da suvlasniku nekretnine ne naneseš štetu. od koncesionara moraš zatražiti ugradnju osobnog vodomjera na postoječi priključak vode. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.