Jump to content

što radit??

anamarija0710

Preporučene objave

dana 02.11.2011. sam potpisala ugovor na 6 mjeseci za jednu tvrtku kao referent prodaje,na razg za posao je direktoru bilo rečeno da sam samohrana majka dvoje djece i da ne mogu dugo izbivat iz mjesta stanovanja.njegovo obećanje je bilo da obuka u zagrebu traje najduze mjesec dana,te da će se u tom periodu kompletna tvornica preselit u mjesto gdje zivim ( 250 km od zagreba) sklopili smo ugovor,plaća je 3500 kn,svaka dva mj bi nam uplatio stanarinu od 100 e. sada smo kolegica i ja u situaciji da ne mozemo vise djecu ostavljat zbog posla kod baka i nemam dovoljno novaca da bi financirale te dvostruke zivote.danas je hvala bogu 6.3.2012 mi smo jos u zg.javile smo mu da nemamo vise mogucnosti ostavljat djecu i nemamo drugih financijski prihoda za financirat njegove prohtjeve.prekovremene i ostale ucjene necu ni spominjat,ugl izvrijedjao nas je,oterao doma i sad nas trazi da napisemo kako dajemo otkaz.trebamo li to napraviti???ili poslati pismo namjere kako on kaze u kojem navodimo zasto ne mozemo dolaziti na posao ali bez spominjanja otkaza??? hvala!!

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija