nimora objavljeno: 6. ožujak 2012. Dijeli objavljeno: 6. ožujak 2012. "uhvatio" me radar gatso-gs-rs 11-da sam se kroz naseljeno mjesto kretao 46 km većom brzinom od dopuštene...imam još 2 dana za prigovor....kako da osporim obavezni prekršajni nalog( nije dobar radar i slično) osim toga nemam para ni materi platit hranu a kamoli kaznu(razvojačeni branitelj bez posla godinam) trebam pomoć hitno...hvala... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
nimora odgovoreno: 7. ožujak 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 7. ožujak 2012. nema nitko ideju????? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 7. ožujak 2012. Dijeli odgovoreno: 7. ožujak 2012. Možeš napisati u prigovoru to što si već napisao u postu. Ali kazna slijedi. Hebga, ja bih ti pomogao, ali..............nemam ideju.... Zeznuo si, ili plati ili ...opet plati (nemoj brzo voziti). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.