Biljana1 objavljeno: 7. ožujak 2012. Dijeli objavljeno: 7. ožujak 2012. Pozdrav! Mene zanima, ako mi netko može odgovoriti, dali stanari zgrade moraju potpisivati pristanak za terasu ispred ugostiteljskog objekta. zgrada je etažirana i po mojim informacijama stanari te zgrade su djelom i vlasnici površina nogostupa. Kafić se nalazi prizemno i ispred njega bi se postavila terasa (na dio nogostupa al ima dovoljno mjets za nesmetano kretanje pješaka). do sada je 4 godine ona bila postavljena i nije bilo problema što se tiče pravnih stvari, al ove godine predstavnik stanara je tražio da se potpiše više od polovine zgrade ako želimo da tu bude terasa. dali on to ima pravo tražiti i dal postoji neko pravno objašnjenje da se to zaobiđe? isto tako oni koji su podstanari u toj zgradi nemogu to potpisati, a takvih je jako puno, traži se potpis od vlasnika stana koji najčešće uopće ne živi u istom gradu. puno vam hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.