Jump to content

molim za pomoć

mirna555

Preporučene objave

26. 02. 2012 u jednom caffe baru napadnut sam od strane bivše cure moga prijatelja. Pogodila me staklenom čašom bez ikakvog povoda pri čemu su mi izbijena tri zuba i četiri napuknuta, a vjerojatno je gađala moga prijatelja. Kako se radilo o vikendu, odnosno suboti na večer na hitnoj su me samo uputili oralnom kirurgu koji bi trebao dati nalaz i okvalificirati ozljede, jer oni za to nisu stručni, a policija je procjenila da se radi o prekršajnoj prijavi protiv napadačice. Tek u ponedjeljak sam mogao ići kod oralnog kirurga koji je utvrdio težinu ozljeda. Nakon toga ozljede su okvalificirane kao teške te je prethodna prekršajna prijava promjenjena u kaznenu. Ono što me jako buni jest činjenica da ja kao žrtva nisam ispitan. Policijski službenici su me samo tu večer na hitnoj pitali tko me pogodio i gdje se to zbilo, bez utvrđivanja ikakvih činjenica. Zanima me da kada je prijava promjenjena iz prekršajne u kaznenu da li se i istraga trebala mali produbiti i ponoviti i da li se mene trebalo ispitati, ipak sam ja tu oštećen. Po onome što je do sada napravljeno smatram kako je istraga krajnje nekorektna i kako se manipulira podatcima, budući da je napadačica ispitana, ona je predložila svjedoke, a naravno da su to sve svjedoci koji su spremni lagati za nju, njezine prijateljice koje su bile s njom. Od 30 ljudi koji su bili u kafiću, ispitano je samo troje. Smatram da je slučaj uopće nije do kraja istražen. Na kraju je ispalo da sam ja nju prvi udario i provocirao, što uopće nije istina. Ne znam što da radim, samo bih želi da policija ispita više ljudi, da ispita i mene, što nikada nije napravljeno, a ne samo ove koji lažu jer ja sam bez zubi, a protiv mene je podignuta prekršajna prijava za remećenje javnog reda i mira.

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija