radeD objavljeno: 8. ožujak 2012. Dijeli objavljeno: 8. ožujak 2012. pozdrav,zanima me dali zaklada branitelja spada pod ministarstvo branitelja.Naime imam status branitelja i zbog smrti u obitelji zatražio sam jednokratnu novčanu pomoć od ministarstva.zanima me dali to isto mogu tražit i od zaklade branitelja. hvala i lijep pozdrav ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Annabella odgovoreno: 8. ožujak 2012. Dijeli odgovoreno: 8. ožujak 2012. Možeš tražiti jednokratnu novčanu pomoć od ministarstva branitelja i od zaklade branitelja . Od ministarstva branitelja čekat isplatu ćeš najduže 3 mjeseca , ovisno za što tražiš , a od zaklade " pošalji i zaboravi da si poslao , pa kad stigne " ...evo ja čekam od 7 mjeseca prošle godine , prvi put tražena pomoć i još uvijek nismo došli na red . Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
radeD odgovoreno: 8. ožujak 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 8. ožujak 2012. hvala na odgovoru Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.