boc2309 objavljeno: 8. ožujak 2012. Dijeli objavljeno: 8. ožujak 2012. Ovak.... Imam ugovor na određeno vrijeme (već 3. god bez prekida...i bez trenutne mogućnosti stalnog zaposlenja). Taj ugovor ističe 1.6.2012. i tada ću biti trudna 6mj. Kakva prava imam zatim...tj kolika primanja, da li mi se onda porodiljni isplaćuje kao nezaposlenoj osobi? Namjeravam raditi do kraja. Na "službeni" porodiljni mogu ići tek početkom 8mj. I da li bi kaj promijenilo da odem ranije na komplikacije, za vrijeme trajanja ugovora...ili se opet nakon isteka vraćam na minimalac? Ima li itko kakvih saznanja po tom pitanju....bila bih jako zahvalna! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 9. ožujak 2012. Dijeli odgovoreno: 9. ožujak 2012. Ako odeš na komplikacije imaš pravo na nadoknadu plaće dok one traju bez obzira na prestanak ugovora o radu, a rodiljna je 1.663 kn. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
boc2309 odgovoreno: 10. ožujak 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 10. ožujak 2012. Ajd bar nešto....a ak bi me netko prijavio fiktivno, da mu plaćam prijavu, nakon isteka ovog ugovora...jel bi taj ugovor onda morao biti do prvih 6mj porodiljnog da bi imala naknadu prosjek plaće (jer sada imam prosjek oko 5000kn)? I koji se prosjek uzima: trenutna plaća...pa 3mj komplikacije npr., pa ta fiktivna prijava na minimalcu? Hvala unaprijed Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.