Jump to content

ugovor na određeno i porodiljni

boc2309

Preporučene objave

Ovak.... Imam ugovor na određeno vrijeme (već 3. god bez prekida...i bez trenutne mogućnosti stalnog zaposlenja). Taj ugovor ističe 1.6.2012. i tada ću biti trudna 6mj. Kakva prava imam zatim...tj kolika primanja, da li mi se onda porodiljni isplaćuje kao nezaposlenoj osobi? Namjeravam raditi do kraja. Na "službeni" porodiljni mogu ići tek početkom 8mj. I da li bi kaj promijenilo da odem ranije na komplikacije, za vrijeme trajanja ugovora...ili se opet nakon isteka vraćam na minimalac? Ima li itko kakvih saznanja po tom pitanju....bila bih jako zahvalna!

Dijeli na drugim stranicama

Ajd bar nešto....a ak bi me netko prijavio fiktivno, da mu plaćam prijavu, nakon isteka ovog ugovora...jel bi taj ugovor onda morao biti do prvih 6mj porodiljnog da bi imala naknadu prosjek plaće (jer sada imam prosjek oko 5000kn)? I koji se prosjek uzima: trenutna plaća...pa 3mj komplikacije npr., pa ta fiktivna prijava na minimalcu? Hvala unaprijed

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija