joc objavljeno: 9. ožujak 2012. Dijeli objavljeno: 9. ožujak 2012. Poštovani, zanima me dali kod određivanja visine alimentacije sud u obzir uzima i dječji doplatak koji djeca dobivaju. hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
wild-cat odgovoreno: 5. travanj 2012. Dijeli odgovoreno: 5. travanj 2012. Poštovani, iz vlastitog iskustva govorim, sutkinja je uzela u obzir iznos dječjeg dodatka kojeg je spomenula odvjetnica bivšeg kako bi umanjila iznos alimentacije, na žalost, a znamo kakav je to iznos. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mario-sb odgovoreno: 5. travanj 2012. Dijeli odgovoreno: 5. travanj 2012. wild-cat je napisao: Poštovani, iz vlastitog iskustva govorim, sutkinja je uzela u obzir iznos dječjeg dodatka kojeg je spomenula odvjetnica bivšeg kako bi umanjila iznos alimentacije, na žalost, a znamo kakav je to iznos. Kod mene takav slučaj nije bio i mislim da se visina alimentacije ne može kompanzirati ili na bilo koji način smanjivati a da tomu razlog bude dječji doplatak. On je zaseban, postoje kriteriji tko ih, zbog čega i koliko dobiva, dolazi iz državnog proračuna i nema nikakve veze sa osobnim plaćanjima alimentacije roditelja. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zmodri11 odgovoreno: 14. travanj 2012. Dijeli odgovoreno: 14. travanj 2012. da li se alimentacija mora prikazati kod zahtjeva za dj.doplatak? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.