klokan12 objavljeno: 9. ožujak 2012. Dijeli objavljeno: 9. ožujak 2012. Postovanje. Krasan forum, al nisam nasao nista sto bi mi dalo odgovor .Naime rastavljen sam . Žene i ja dalje zivimo u obiteljskoj kuči, na jednoj etazi. Imamo dvoje djece oboje je punoljetno.Bduci da je bilo dosta svadja izmedju mene i supruge prije rastave ona je u jednom trenutku otisla ostavila mene i djecu i odjavila mjesto boravka .Nakon tri mjeseca se vratila i za prijavu boravista moj otac je dao potpis u policiji .Ja sam na istoj adresi 47 godina nisam nikad mjenja boravak . Buduci da u kuci imaju jedna etaza na kojoj niko ne zivi ima mjesta da se exs supruga preseli al nece .Neznam kakav je odnos nje i mog oca.Zanima me dali ja imam pravo iznjet njene stvari sa etaze na kojoj smo i promjenit brave .Dali je to kazneno djelo ,tj ocu li odgovarat za to kao obiteljski nasilnik.Buduci da vise nismo u braku a moj otac je dao potpis za prebivaliste.Napominjem da sam kucu radio sa ocem zadnjih 25-26 godina svojim radom i da sam stan tj etaza u kojoj zivimo napravljena prije braka.Unaprjed hvala nadam se da ce mi neko odgovorit . Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
felixx odgovoreno: 10. ožujak 2012. Dijeli odgovoreno: 10. ožujak 2012. Otac je strašno pogriješio što je dozvolio da se ona vrati. Kuća je uknjižena kao vlasništvo oca? Kakav je u stvari odnos oca i bivše? Kakav je odnos oca prema vama i unucima? Ako je u kuću roditelja ulagano za trajanja braka, onda je taj ulog bračna stečevina, dakle ulagala je i supruga. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
klokan12 odgovoreno: 10. ožujak 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 10. ožujak 2012. Da kuca je uknjizena kao vlasnistvo oca 1/1.Odnos oca i ex.supruge je podnosljiv cisto postovanje zbog djece.Dal je otac pogrjesio neznam ,mislim da je pristao zato sta su djeca tad bila maloljetna,i dosta je vezan za nasu djecu.Ex.supruga nije ulagala nista u stan tj kucu .Sva njena ulaganja se svode na 4 stolice stol jedan trosjed.Na (nesluzbeni) upit na policiji receno mi je da moj otac moze otkazat prebivaliste ex supruzi bez ikakvih problema ako on to zeli, tako da mislim da to nije problem.Zanim me dal mogu iznjet njene stvari sa dva svjedoka popis stvari i promjenit brave ,a da ne snosim zakonsku odgovornost.Nadam se da neko zna odgovor .Hvala.Da moj odnos sa ocem je koliko toliko normalan komuniciramo al je ljut na mene jer me smatra krivcem za rastavu.Medjutim komuniciramo pomaze mi kad trebam pomoc i ja njemu takodjer . Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
klokan12 odgovoreno: 16. ožujak 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 16. ožujak 2012. Steta ,izgleda da mi niko nemoze dat odgovor.Bio bi zahvalan da neko da barem savjet.Hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.