marco46 objavljeno: 13. ožujak 2012. Dijeli objavljeno: 13. ožujak 2012. Dobio sam studentski kredit god. 2003,dobili smo ga od grada, i oni su nam obećali zaposliti nas koje smo studirali dotični fakultet dok završimo i kao da ćemo na taj način vratiti dio tog kredita. ja sam završio faks,ne u roku ali sam završio, nikad nikto kolko ja znam od poznanika i kolega nije vraćao taj kredit..nakon sada nekih skoro 10 god su mi poslli opomenu da se dodjem javiti koji mi je status,dali studiram dalje? dali sam nezaposlen?dali sam završio u roku?da bi mi mogli regulirati vraćanje kredita... u ugovoru je stajalo i da moram obavit 25sati rada za gradsku zajednicu u svrhu odrađivanja kredita.,i to sam napravio e sad,kod dobivanja kredita mama i tata su mi bili jamci,potpisali su bjanko mjenicu u slučaju da ostavim faks ili sl. e sad bi oni sda je vraćam njima tak kredit,a nitko ga nije vraćao,nego se promijenila vlast i pročelnica i sad najdnom su počeli slati opomene.. "ako se ne javim dali sam nezaposlen,ilio dalje studiram,oni će aktivirati bjanki mjenicu,a ako se ne mogu tako naplatiti onda će ići na tužbu na općinski sud" mislim dali je to ustavno? tužiti studente za stipendiju koja je primljena i svi uvjeti su poštivani osim da sam završio u roku.. dali se ja mogu pozvati na zastaru? dali vrijedi i dali je po zakonu da se aktivira ta bjanko mjenica? kako se mogu pravno izvući.. milom vas za savjet.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ivana27 odgovoreno: 5. lipanj 2012. Dijeli odgovoreno: 5. lipanj 2012. mene također zanima odgovor na ovo pitanje? imam isti problem, samo što su meni pustili naplatu mjenice jer sam slučajno imala nešto veći iznos na računu Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.