dado0206 objavljeno: 14. ožujak 2012. Dijeli objavljeno: 14. ožujak 2012. evo ovako lijep pozdrav svima.. jutros mi postar urucio najdrazu kovertu plave boje na kojoj pise prekrsajni sud.. poziv za sud radi ne placanja kazen za dogovr nekog rada ili izvrsenja kazne u zatvoru.. radi se o cifri o 1600kn (platio sam dio kazne) a posto sam ne zaposlen nisam mogao platit vise.. niti imam imovine, student sam i tako.. dali netko zna sta slijedi i koje su mi mogucnosti.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 14. ožujak 2012. Dijeli odgovoreno: 14. ožujak 2012. Slijedi dovedbeni nalog za izdržavanje zatvorske kazne od 6 dana. Možete je odležati, možete platiti, možete prespavati jednu-dvije noći u zatvoru pa izaći kad god želite ako netko izvana plati kaznu, a pak možete pobjeći iz države na cca 3 godine i čekati zastaru izvršenja kazne. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.