voyager01 objavljeno: 14. ožujak 2012. Dijeli objavljeno: 14. ožujak 2012. Baka mi ima zaštičeni račun preko fina-e, te svoj stari blokirani račun u banci. Na tom blokiranom računu imala odobreni minus koj joj važi do 07.mj.2012. Znači, sa odobrenim minusom ona bila na nuli, tj. i nekih 300kn u plusu, kojih nije normalno mogla dići jer blokirani račun. Sve normalno teklo, ovrha se uzimala, sa zaštičenog računa dizala ostatak penzije, da bi se odjednom na njezinom BLOKIRANOM računu ( u koji imam uvid jer opunomočenik, pa pogledam preko neta stanje) pojavile ovrhe u jednom danu : 182,00 kn, 520,67 kn, 727,81 kn i 93,00 kn. Tako da je automatski otišla u nedozvoljeni minus tisuću i nešto kn !! Znam da u ovoj truloj državi sve moguće, ali ne ide mi u glavu da joj mogu uzeti ONO ČEGA NEMA !! Dali je zakonski moguće da se sprovede ovrha na BLOKIRANOM RAČUNU NA KOJEM NEMA SREDSTAVA !? Hvala unaprijed na odgovorima. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.