shegyi2000 objavljeno: 18. ožujak 2012. Dijeli objavljeno: 18. ožujak 2012. Naime otac ima nebrojene kredite koje je vecinom dizao da bi zatvarao stare kredite i neku manju svoticu dobio van te ima dugovanja na amexkartici koja neznam tocno i nitko od nas nezna sta jos sve je duzan.Jamaca nema nigdje, majka ima kredit na svoju mirovinu te ne zeli preuzeti njegovu mirovinu poslije smrti. prije 4 godine oboje su darovnim ugovorom prepisali kucu na mene zanime me dali se banke mogu nadovezati na taj darovni ugovor. ili se ja samo trebam odreci svega na ostavinskoj raspravi pa ta sva dugovanja odlaze sa ocem. otac nista ni nema vise osim tekućih racuna. Dali uopce treba pokretati ostavinsku raspravu? ili samo odnijeti potvrde o smrti u banke za koje znamo da posjeduje racune? hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
shegyi2000 odgovoreno: 19. ožujak 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 19. ožujak 2012. dodatak jos 1 dali sam obavezan darovanu nekretninu prijaviti na ostavinskoj . i dali ako se odricem sveg nasljedstva dali mi to nesto mjenja u vezi darovane nekretnine? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Matrix odgovoreno: 9. svibanj 2013. Dijeli odgovoreno: 9. svibanj 2013. Konkretan ugovor je usmjeren na prikratu vjerovnika,i vrlo lako se moze pobijati. Odricanje od nasljedstva neigra ulogu za darovni ugovor. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.